Ametystbryllup

Ametystbryllup – 17 Års Bryllupsdag

Alle bryllupsdage er noget specielt, men hvis du vil gøre dagen endnu mere speciel og vil overraske din ægtefælle, kan du overveje at købe en gave til ham eller hende, der passer til navnet på jeres bryllupsdag.

17 år – Ametystbryllup

Når I har været gift i sytten år, fejrer I ametystbryllup.

Ametyst er den smukke lilla ædelsten som ofte ses i smykker. Et oplagt valg kunne derfor være et smykke, der indeholder denne sten.

Hvis du mangler en overraskelse til manden, er det en mulighed at invitere på en romantisk weekend i Prag – på Ametyst Boutique Hotel Prague, naturligvis.

Her er nogle forslag til gaver eller overraskelser til ham og hende for at fejre jeres ametyst bryllup.

Love getaway

En surprise kærestetur til det romantiske og historiske Prag vil helt sikkert feje fødderne væk under din hustru og sikre, at hun forelsker sig i dig påny. Når du så samtidig kan fortælle, at I skal bo på det firestjernede Ametyst Boutique Hotel Prague til jeres ametystbryllupsdag, er der en stensikker garanti for et ophold i kærlighedens tegn.

Se flotte fotos fra fotograf i Nordjylland

Smykker med ametyststen til hende

En ametyststen står for oprigtighed og ærlighed og skulle efter sigende fremme intuition, ydmyghed, åndelig udvikling og klarsyn, så udover at forære din hustru et flot smykke med en ametyststen, kan du også give hende historien bag stenen. Du kan f.eks. give hende et af de stilfulde smykker med ametyststen fra serien Sphere af Georg Jensen.

Har du andre gode forslag til en uforglemmelig gave eller har du selv modtaget en gave, der har relation i forhold til ametystbryllup, så skriv gerne en kommentar herunder, så andre kan få glæde af din erfaring.

Læs mere om professionelle portrætfotografer.