Blomsterbryllup

Blomsterbryllup – 4 Års Bryllupsdag

Alle bryllupsdage er noget specielt, men hvis du vil gøre dagen endnu mere speciel og vil overraske din ægtefælle, kan du overveje at købe en gave til ham eller hende, der passer til navnet på jeres bryllups dag.

4 år – Blomsterbryllup

Ja, navnet siger jo næsten sig selv. En stor buket af yndlingsblomsterne vil helt sikkert bringe glæde. Har man lidt større ambitioner end det kan man begive sig ud i en hjemmelavet (eller hjemmekøbt) middag med spiselige blomster.

Har I mindre børn vil en tur i Jesperhus Blomsterpark udgøre rammen om en dejlig dag for hele familien, men en picnic i en botanisk have i nærheden kan være et oplagt udflugtsmål for to.

Her er nogle forslag til gaveideer eller overraskelser til ham og hende for at fejre jeres 4 års bryllupsdag.

En dans på roser

Er en parfume med blomsterduft også en lidt for oplagt gaveide til hende for dig, kan du jo altid købe et par flotte stilletter, sko eller sandaler. At købe det rigtige par sko til hende er en svær udfordring, men klarer du den, bliver hun helt sikkert imponeret og falder dit valg ikke helt i hendes smag, får du helt sikkert point for forsøget. Du kan f.eks. købe dette lækre par blomstrede sandaler fra D&G.

Blomster uden for kategori

En gaveide til hende på jeres 4 års bryllupsdag helt uden for kategori er én af de fantastisk lækre kogebøger fra Mette Blomsterberg – f.eks. “Blomsterbergs lækkerier” eller “Forelsket i det søde liv”.