Bomuldsbryllup – 2 Års Bryllupsdag

Alle bryllupsdage er noget specielt, men hvis du vil gøre dagen endnu mere speciel og vil overraske din ægtefælle, kan du overveje at købe en gave til ham eller hende, der passer til navnet på jeres bryllupsdag.

fotograf bryllup
fotograf bryllup

2 år – Bomuldsbryllup

Nu er det to år siden I blev gift og uanset hvor længe I havde kendt hinanden inden, burde I nu kende hinanden godt nok til, at kaste jer ud i at kunne købe et stykke tøj – i bomuld naturligvis.

Mest til mændene: Kig i hendes klædeskab hvis du er i tvivl om størrelsen. Husk at finde et stykke tøj i nogenlunde samme form og kvalitet som det du tænker på at købe.

Er det for uoverskueligt, eller er muligheden for succes for lille, så er noget lækkert sengetøj et rigtig godt bud på noget I begge kan få glæde af. Sørg for at købe det i bomuldssatin, så I er sikre på en super kvalitet.

Her er et par forslag til gaver eller overraskelser til ham og hende for at fejre jeres 2 års bryllupsdag.

Undertøj i bomuld til ham

De fleste mænd går ikke det store op i hvad for noget undertøj de har på eller hvad mærke det er. Netop det skal du som kvinde benytte dig af, for det kan godt være, at din mand ikke går op i undertøj, men det er trods alt dig, der skal se ham i det. Et par lækre bomulds boxershorts eller tights er derfor den perfekte gave til din mand på jeres 2 års bryllups dag.

Læs vores engelske side om bryllupper.

Bryllupsdaggave til jer begge

Er du på udkig efter en bryllups dags gave til en 2 års bryllupsdag, kunne en betænksom gaveidé være nyt lækkert sengetøj. Det er ofte sjældent, at man får købt noget rigtig lækkert sengetøj, og det er i grunden ærgerligt, da man trods alt spenderer en del timer i sengen.