Bronzebryllup – 8 Års Bryllupsdag

Bronzebryllup – 8 Års Bryllupsdag

Alle bryllupsdage er noget specielt, men hvis du vil gøre dagen endnu mere speciel og vil overraske din ægtefælle, kan du overveje at købe en gave til ham eller hende, der passer til navnet på jeres bryllupsdag.

Få nogle flotte billeder fra jeres bryllup

8 år – Bronzebryllup

Når I har været gift i otte år, fejrer I bronzebryllup. Syvårs krisen er overstået. I har klaret jer igennem de hårde år, og det skal fejres! Der findes bare ikke noget, der er lækkert eller der siger; ‘Jeg elsker dig’ i bronze!

Så du skal købe noget andet, men hvad?

Det kan være svært at finde noget i bronze i dag, da det ikke længere bruges i almindelige smykker eller til interiør. Der er dog stadig en del der laves i bronze-farvet. Fx sko og puder.

Et forslag er i stedet at lave en udflugt til et museum hvor du udstiller genstande fra bronzetiden. Selvom I ikke betegner jer selv som museums-mennesker, kan det faktisk være utrolig hyggeligt at foretage sig noget sammen, der er helt anderledes end normalt.

Her er ideer til gaver eller overraskelser til ham og hende for at fejre jeres 8 års bryllupsdag.

Har du andre gode forslag til en uforglemmelig gave eller har du selv modtaget en gave, der har relation i forhold til bronzebryllup, så skriv gerne en kommentar herunder, så andre kan få glæde af din erfaring.

Læs mere om fotografering ved begivenheder