Du er på jakt etter bryllupsfotograf

Du er på jakt etter bryllupsfotograf

Du er på jakt etter bryllupsfotograf og det er nok mye spørsmål som kan stresse

Du er på jakt etter bryllupsfotograf og det er nok mye spørsmål som kan stresse, jeg har prøvd å skrive litt om hva de fleste lurer på nedenfor, men gjerne ta kontakt så kan jeg ta en utdypende forklaring på do’s and don’ts på valg av bryllupsfotograf. Jeg er utdannet fotograf med svennebrev og har foto som lidenskap og 100% jobb, og jobber iherdig med å gjøre min del for at yrket er redelig og profesjonelt. Jeg har jobbet hos flere studioer tidligere og tatt bilder for titallsvis av brudepar. Har nå valgt å gå min egen vei, med min egen stil.

kjerneverdien til bedriften

Det sies at gjør du noe du elsker å gjøre så gjør du det bra. Det er kjerneverdien til bedriften. Og med det så har jeg valgt å gå for akkuratt det som jeg elsker, å fotografere bryllup og reklame. Ikke nøl med å ta kontakt for en uforpliktene prat over en kaffe eller over linja. Jeg leverer ifra meg så å si alle bildene ifra fotograferingen, jeg går først inn og fjerner uskarpe bilder, duplikater, og blunk. Dette for å kvalitetssikre det ferdige produktet og for at dere skal slippe unna unødvendig hodebry. Det går 4-6 uker etter bryllupet på leveringstid, da får dere levert bildene online.

Jeg leverer ifra meg høyoppløste retusjerte filer både på hel og halvdags fotografering, da står dere fritt til å fremkalle bildene etter eget ønske. Jeg har selv kjennskap til fotolaber som jeg kan anbefale eller så kan dere også bestille bilder hos meg. Jeg hjelper gjerne til med takkekort, album og forstørrelser.

Jeg har jobbet proffesjonellt i flere portrettstudioer de siste årene men etter et par år fant jeg ut at jeg skulle gå for drømmen min om egen bedrift og om å gå en egen retning med en egen stil, slik ble bedriften Fotograf til i slutten av 2014.

Jeg utdannet meg til fotograf i 2010. Da fikk jeg svennebrevet etter to år i lære, og har jobbet proffesjonellt siden. Hvert oppdrag er forskjellig, men jeg tar ofte en blanding av bilder tatt ute, studio som jeg setter opp hos bedrifter, eller hvor jeg leier studio for anledningen.