Kobberbryllup

Kobberbryllup – 12½ Års Bryllupsdag

Alle bryllupsdage er noget specielt, men hvis du vil gøre dagen endnu mere speciel og vil overraske din ægtefælle, kan du overveje at købe en gave til ham eller hende, der passer til navnet på jeres bryllupsdag.

12½ års – Kobberbryllup

Et kobberbryllup skiller sig ud fra de bryllupsdage på flere områder. Det er den første store markering efter selve brylluppet, og mange holder en stor fest for venner og familie. Det er desuden den eneste dag, der ikke falder på selve bryllupsdagen, men i stedet for et halvt år efter. Der er tradition for, at venner og familie minder en om dagen ved at lave en æresport og synge morgensang uden for soveværelsesvinduet.

Det kan være lidt en udfordring at finde en passende gave i kobber, og det er derfor mere oplagt at tage udgangspunkt i de 12,5 år I har været sammen.

Få f.eks. lavet en buket med 12,5 blomster, arranger en dag med oplevelser i 12,5 timer eller køb 12,5 små gaver (den halve gave kan fx en del af et sæt, hvor han eller hun kan få den anden halvdel på jeres 13-års bryllupsdag).

Her er nogle gaveideer eller overraskelser til ham og hende for at fejre jeres 12½ års bryllupsdag.

Mød en landsdækkende fotograf til portrætter