Læderbryllup – 3 Års Bryllupsdag

Læderbryllup – 3 Års Bryllupsdag

Alle bryllupsdage er noget specielt, men hvis du vil gøre dagen endnu mere speciel og vil overraske din ægtefælle, kan du overveje at købe en gave til ham eller hende, der passer til navnet på jeres bryllups dag.

3 år – Læderbryllup

Her er virkelig muligheden for at forkæle din udkårne med noget lækkert. I har nu været sammen i 3 år, og en dejlig overraskelse vil sikkert falde i god jord.

Muligheder kunne være et ur med læderrem – til ham og til hende, eller et armbånd i lædermed vedhæng af sølv eller diamanter. Og kære mand – dette er ikke tiden til at introducere din gamle lædersofa fra kælderen, selvom tidspunktet kan virke oplagt.

Skulle man trænge til lidt inspiration i dobbeltsengen på dette tidspunkt, findes der i dag flere fine og smagfulde erotik-shops, hvor man kan finde ting i læder. Sørg for at kende din mand/hustru godt nok til, at du finder noget I begge kan acceptere og glædes ved.

Her er nogle gaveideer eller overraskelser til ham og hende for at fejre jeres 3 års bryllupsdag.

Læs mere om bryllupsfotografering i Danmark her

Bryllupsdaggave til begge

Når nu tiden ikke er til at finde den gamle lædersofa op fra kælderen, så kunne I passende overveje at købe nogle nye, lækre lædermøbler i stedet – f.eks. disse superflotte loungemøbler fra Norr11.