Stålbryllup

Stålbryllup – 11 Års Bryllupsdag

Alle bryllupsdage er noget specielt, men hvis du vil gøre dagen endnu mere speciel og vil overraske din ægtefælle, kan du overveje at købe en gave til ham eller hende, der passer til navnet på jeres bryllupsdag.

11 år – Stålbryllup

Der laves både flotte og rå smykker til ham og hende i stål, og der er også flere kunstnere, der arbejder med stål i deres værker.

Hvis man er mere i det symbolske hjørne, kan en stålkæde sagtes sættes på et personligt kort eller en anden gave, som et symbol på jeres ægteskab.

Her er nogle gaveideer eller overraskelser til ham og hende for at fejre jeres 11 års bryllupsdag.

Velkommen til en dygtig bryllupsfotograf

Bryllupsdaggave til ham

En mere eller mindre oplagt gave til ham til jeres stålbryllup er et ur i stål – f.eks. dette sporty dykkerur i massivt stål fra Invicta, dette klassiske herreur fra GANT eller dette solcelledrevne stålur fra Casio.

Bryllupsdagsgave til hende

Ligesom et ur i stål er en oplagt gave til ham på jeres bryllupsdag, er det det også til hende. Her har urkompagniet også en hel masse flotte ure i stål til hende – f.eks. et klassisk og sofistikeret ur fra GC Femme, et mere romantisk ur fra DKNY eller et glamourøst ur med Swarovski sten fra Dyrberg/Kern.

Brug for en erfaren fotograf?